lördag 21 januari 2012

Finfin lördagsmiddag!

Jag är riktigt stolt över mej själv! Har äntligen gjort den där fisken som jag har snackat om i flera år, ända sedan en kompis bjöd på det har jag varit sugen på att försöka mej på det. Och OJ så gott det blev!! Jag kom inte riktigt ihåg alla ingredienserna så jag fick höfta till det lite.

Torskfilé med chili och ingefära i foliepaket

Torskfilé x 3
En halv röd chili
Några cm färsk ingefära
Squash
Smör
Olivolja
Salt
Peppar

Lägg i ett foliepaket och in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.

Jag serverade fisken med blomkål, herti cuverts och lime aioli (sambon fick kokt potatis).


Idag har jag även köpt Wild Chips, tänkte smaka av dem lite senare, fingers and toes crossed att de är goda. För jag saknar verkligen mina chips!!!


Inga kommentarer: